کانون همپاس

درباره کانون

بیولوژی پدیدایی و هومیوپاتی Context Based Biology & Homeopathy
بحث بنیادى ما به توصیف جهانى در چهارچوب پدیدایی برمیگردد که تنها بر اساس یک قانون و بنابراین، یک معادله ”رشد“ مى‌کند (”پدید مى‌آید“). تا آنجا که به کاربردهای مدل پدیدایی مربوط می شود، اساس کار بر مهندسی اطلاعات استوار است. چهارچوب "پدیدایی" در فیزیک نظری از طریق آکادمی فیزیک نظری ناوس به علاقمندان ارائه گردیده است و بنا داریم کاربردهای آن در بیولوژی و پزشکی را -که نزدیکی زیادی با سیستم پزشکی هومیوپاتی کلاسیک دارد، از طریق کانون همپاس با شرکت کنندگان سال‌های اخیر دوره‌های بیولوژی پدیدایی و نیز دانش آموختگان هومیوپاتی کلاسیک به اشتراک بگذاریم.
چارچوب پدیدایی به بررسی فرآیند رشد در موجودات زنده اعم از گیاهان، جانوران و در نهایت انسان می‌پردازد و فرآیند تکوین (تغییر سیستم‌های زنده در زمان) که منجر به پدیدآمدن ساختارها و رفتارهای گوناگون چه به لحاظ فیزیولوژیکی و چه به لحاظ سایکولوژیکی می‌شود را مورد مطالعه قرار می‌دهد.
هر بیولوژی می‌بایست تعریفی از سلامتی یک سیستم زنده ارائه نماید که بر اساس این تعریف بتواند بیماری (Pathos) را به عنوان یک انحراف قابل تشخیص از حالت سلامتی معرفی کند.
هر موجود زنده بر اساس میزان پیچیدگی (complexity) که دارد می‌تواند انحرافات متعددی از حالت سلامتی را بروز دهد. بدیهی است که هر موجود هر چقدر پیچیده‌تر باشد تعداد pathos های بیشتری را می‌تواند بروز دهد. بنابراین در انسان به عنوان پیچیده‌ترین سیستم زنده، بیشترین و متنوع‌ترین انحراف از حالت سلامت می‌تواند به مرور زمان شکل بگیرد.
در کنار هر بیولوژی لازم است یک علم آسیب شناسی (Pathology) وجود دشته باشد که وظیفه‌اش تعریف این اختلالات (pathos)هاست. و مسلما در کنار همه این‌ها لازم است یک سیستم مداوا (Therapeutic) شکل بگیرد که وظیفه‌اش معرفی داروها و روش به کارگیری آن هاست تا اختلال مشخص پدیدآمده را در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و عارضه جانبی برطرف نموده و موجود زنده را به سلامتی بازگرداند.
تمامی تعریف‌های بالا در چارچوب بیولوژی پدیدایی معرفی می شوند و به دلیل نگاه متفاوتی که این مدل به سیستم‌های زنده دارد، سلامتی و بیماری هم در این دیدگاه، متفاوت از دیدگاه‌های رایج تعریف می‌شود.
اطلاعاتی که بیولوژی پدیدایی در اختیار ما قرار می‌دهد، مکمل اطلاعات موجود در دیدگاه‌های رایج است.
مسلم است که سیستم مداوایی که در چارچوب پدیدایی ارائه می‌شود باید قادر باشد اختلالات را در همان سیستم متفاوتی که تعریف شده‌اند از بین ببرد. بنابراین باید از داروهای خاصی که متفاوت از داروهای منطبق با دیدگاه‌های رایج است بهره گرفت که این داروها نیز در چارچوب روش پدیدایی تولید شده‌ باشند. به این ترتیب، چنین داروهایی باید بتوانند اختلالات مورد نظر را در کمترین زمان ممکن مداوا نمایند و بدون عارضه جانبی بیمار را به وضعیت سلامتی باز گردانند. نام این سیستم درمانی را پزشکی پدیدایی گذاشته‌ایم. این پزشکی به لحاظ فلسفه و تئوری مداوا، همخوانی نزدیکی با سیستم درمانی هومیوپاتی کلاسیک دارد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید علاوه بر ویدئوهای معرفی کانون همپاس و معرفی بیولوژی پدیدایی ویدئوی های متنوعی را در بخش ویدئو های آموزشی ملاحظه نمایید.
همچنین برای اطلاع از جزئیات و ریاضیات چارچوب پدیدایی می توانید به سایت بنیاد پژوهشی ناصری مراجعه فرمایید. دسترسی مستقیم به سایت بنیاد

بنیان‌گذار، هیات مدیره و اجرایی کانون
کانون همپاس (بیولوژی پدیدایی و هومیوپاتی) زیر مجموعه بنیاد پژوهشی ناصری، با هدف معرفی کاربردهای عملی مدل پدیدایی در بیولوژی و پزشکی، و تجهیز هومیوپاتی کلاسیک با دستاوردهای حاصل از این مدل، در سال ۱۳۹۹ خورشیدی توسط دکتر مسعود ناصری بنیاد نهاده شد. (سایت مرجع مدل پدیدایی: naaseri.net )

هیات مدیره اصلی:
دکتر مسعود ناصری (فوق تخصص chaos و روش های عددی - بنیانگذار آموزش هومیوپاتی در ایران)
دکتر طهمور آزمکان (متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه - پزشک هومیوپات)
دکتر منوچهر معتمدیان (متخصص مغز و اعصاب - پزشک هومیوپات)
مهدی اکبری (مهندس انفورماتیک - دانش آموخته هومیوپاتی)
پگاه برادران (بیولوژیست - دانش آموخته هومیوپاتی)

هیات مدیره افتخاری:
دکتر فاضل حمید بهنام (پزشک-هومیوپات)، دکتر حمیرا ادیبی (پزشک-هومیوپات)، دکتر رضا امیدفرد (دندانپزشک-هومیوپات)، دکتر علی زارعی (روانپزشک-هومیوپات)، دکتر فرید مفید (پزشک-هومیوپات)، مهندس جانسون چلبی (مهندس برق- دانش آموخته هومیوپاتی)، بهبود ناصری (فرهنگی- دانش آموخته هومیوپاتی)

کادر آموزش: دکتر مسعود ناصری، دکتر طهمور آزمکان

هیات اجرایی:
پگاه برادران (دبیرکانون)، معصومه صفری (روابط عمومی)، پردیس برادران (پذیرش و ثبت نام)، بابک حافظی (پشتیبان فنی سایت)

هیات تحریریه:
پگاه برادران، جانسون چلبی، سارا الله وردی، فاطمه مجدی، سمیه ملک پور، امیرحسین مصباحی ایوری.

اهداف کانون
۱) انتقال دستاوردهای جدید و تجربیات کاربردی چارچوب پدیدایی به دانش آموختگان هومیوپاتی در قالب وبینارها و دوره‌های آموزشی
۲) گردهم آمدن دانش آموختگان هومیوپاتی کلاسیک اعم از پزشک و غیرپزشک با هدف تبادل دانش و تجربیات
۳) بازآموزی و یکپارچه سازی آموزه های نظری و کاربردی هومیوپات‌های کلاسیک تجربی
۴) برقراری ارتباط بین هومیوپات‌ها در کشورهای مختلف
۵) آموزش نسل جدیدی از هومیوپات‌ها در چارچوب بیولوژی پدیدایی (Context Based Biology)

کانون همپاس

بنیاد ۱۳۹۹

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کانون همپاس می‌باشد.